Home / Hvem

Hvem

Født og opvokset i Skandinavien, Danmark. Er bosiddende på Østerbro i det skønne København siden 1964.

Selve byggestenene bag min kreative verden kommer fra tredje generation af en kunstner- og musisk familie. En naturlig og dedikeret lidenskab for Kunst og Kultur opstod tidligt i mit liv via min farfar, farmor og gode fader Jørn Bie.

Senere blev det sammenfattet med en officiel Grafisk Design uddannelse på analog plan. Det meste af min digitale viden og kunnen er dog hovedsagelig selvlært. Har altid arbejdet selvstændigt fra egen tegnestue og som freelancer på alverdens projekter.

Det meste af min erhvervs karriere har jeg arbejdet med visuel grafisk design, elektronisk lyd og musik, blandet godt med middelalder historie og brasiliansk samba. Nogle vil måske mene, at det er en underlig cocktail, men denne atypiske sammenblanding nyder jeg intenst hver eneste dag. Så meget at jeg meget sjældent holder ferie, da jeg næsten altid enten studer eller arbejder.

Har egentlig aldrig rigtig fundet ud af, om hvad min erhvervs titel er: Grafisk Designer, Kunstner, Historiker eller Musiker, da jeg jo arbejder lidt med det hele. Så jeg er bare Søren Bie.

Inspiration og tilværelsens ulidelige lethed

Har altid været fascineret af Tyren Ferdinand som efter et bistik bliver forvekslet med en farlig tyr. Men Ferdinand vil meget hellere ligge på engen og snuse til de duftende blomster end jage. Mit liv er gennemsyret af en relevant undren over menneskeheden. Ser ofte det abstrakte i det normale. Lytter til stilheden før stormen. Derudover er jeg hypnotiseret af det der står imellem linjerne, ofte på en vittigt og filosofisk måde.