40 stk…. – er næsten halvvejs :)

40 stk…. – er næsten halvvejs :)
  • Reading time:1 mins read

26.05.2008
En mindre opdatering af siten er nu lavet. Alle manuskripter kan nu ses samlet. Og med de sidste tre som lige er blevet færdig malet er der nu i alt 40 manuskripter. Et tal jeg er ganske stolt af, taget i betragtning det stadig tager imellem 40 til 80 timer at lave et enkelt.

Manuskript 06 og 08 har fået nye tilkommende, og flere er på vej, men nok ikke før til vinter, da jeg arbejder intens på Jyske Lov (manuskript 01) og ikke mindst manuskript 04 som er et meget stort projekt. Igen der vil gå langt tid før jeg kan præsenterer dette officielt. Det er efter min mening og smag det flotteste jeg er gået i kast med, og hvert sekund jeg arbejder med det, er en fryd. Der er så mange detaljer og helt igennem fantastiske motiver, så der er meget at se frem til.

Manuskript 07 har også fået endnu en side. Er meget aktiv for tiden, maler fra morgen til aften. 40 stk…. – er næsten halvvejs 🙂

0