Bornholm middelaldermarked & Aabenraa Middelalderlaug

Bornholm middelaldermarked & Aabenraa Middelalderlaug
  • Reading time:1 mins read

21.07.2008
Vel tilbage fra ferie på Bornholm, hvor jeg selvfølgelig besøgte middelaldermarked 2008. Mødte en skriver kollega fra scriptorium.dk som kommer fra Aabenraa Middelalderlaug. Vi fik en god sludder og jeg købte et lille træ maler stativ af ham. Købte mig også en malerhat som er alt alt for stor 🙂 – men jeg måtte have den. Maler stadig på Jyske lov, samt arbejder intens på nye lærreder/papirer. Alt sammen en proces som tager meget tid. Det er nu tredje måned alene på dette arbejde. Men masser af uvurderligt erfaring kommer der indenbords og jeg nyder ubeskriveligt mit arbejde. Tager nogle dage til Møn hvor jeg assisterer min fader med hans kæmpe væg maleri.

0