Den gamle ridder

Den gamle ridder
  • Reading time:1 mins read

Dykkede en tur ned i “gemmeren” med gamle billeder, hvor jeg fandt dette foto af en gammel tegning/akvarel. Tror der står det er fra 1993. Hvor det er end og hvad det forestiller kan jeg ikke huske. Det var noget med, den gamle ridder der kommer hjem fra et tabt slag. Hvad de små figurer mener er er der for kan jeg slet ikke huske. Syntes selv det er en af mine bedst lykkedes tegninger, som må være fra den periode hvor jeg øvede og øvede mig konstant. Tror også det er en øvelse til en bog illustration type. Jeg kan genkende bæltet på trolden som er farvet ligesom jeg gjorde for Peter Madsen da jeg assisterede som farvelægger for ham på Valhalla 9 – Den store udfordring, der også udkom i 1993. En af mine opgaver var at farve bælter og andre småting, hår, sko mv. Den er formodentlig malet i småland Sverige, oppe i det lille hus i skoven, hvor jeg har tegnet og malet meget.

0