Det første maleri af Christine de Pizan

Det første maleri af Christine de Pizan
  • Reading time:1 mins read

27.10.2008
Efterårs ferien er over, og den har været eventyrlig god for Textura projektet i år. Et nyt manuskript er kommet til verden, og er nu online. Det første maleri af Christine de Pizan fra omkring 1410 Selve efterårs ferien gik med at besøge middelaldercentret en uge og en uge i Sverige hvor jeg fik maler det første billede af Christine færdigt.

Det er efterhånden gået hen og blevet en skøn tradition at jeg besøger den fantastiske svenske efterårs skov hver efterårsferie, hvor jeg bor og maler hos en god ven af mig. Hans hytte der ligger langt inde i den vidunderlige skov et sted oppe omkring små land. Det er et perfekt miljø at koncentrer sig i, og stilheden er ganske enkelt ubeskrivelig dejlig. Mange af mine malerier er kommet til verden der. Denne gang var det så det første af Christine de Pizan. Endnu en kvinde med en spændene historie. Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg er vil male på lige nu. Laver research på et bestillings arbejde, men måske bliver den nok flere af det fantastiske tyske manuskript nr. 5

0