Død iPad og tegning af en Trold

Død iPad og tegning af en Trold
  • Reading time:2 mins read

Denne trold er tegnet på min første iPad. Jeg har lige overført alle de tegninger som jeg har nået at lave på den. Ville opdaterer til de nyeste styresystem Apple lige har udsendt, OS10. Reboote hele maskinen, men min iPad er for gammel til at kunne køre det. Så nu her inden for kort tid har jeg måtte sande min gamle Wacom tegneplade og nu iPad er uddateret og kan ikke længere opdateres. Jeg må på jagt efter nyt digital tegnegrej.

Super oplevelse, at have tegnet digitalt, men den generation af iPad jeg havde var kun 3 generation så hastighed og tryk følsomhed var ikke optimal. Jeg har været i tvivl om det skulle være en iPad pro eller en ny Wacom. En iPad koster omkring 8.000 kr. og en Wacom ca 3.000 kr. så det er jo prisen der afgøre valget. Men efter at have set en masse Youtube videoer hvor grafikere hylder Wacom meget meget højt, så bliver det nok det. Tror jeg bestiller den her senere i dag.

Trolden er en test trold, for at lære et tegnesoftware der hedder Procreate. Det nogle år siden jeg tegnede ham, og kan ikke lige huske hvordan jeg fik bundstrukturen frem. Husker der var mange muligheder men også begrænsninger. Siden da har både software og maskiner opgraderet væsentligt. Ser frem til, mest af alt at have kontrol på hvor hårdt man trykker og at det påvirker stregen.

0