Eksempler på hvordan jeg rekonstruerede Jyske lov

Eksempler på hvordan jeg rekonstruerede Jyske lov
  • Reading time:2 mins read

29.11.2009
En masse eksempler på hvordan jeg rekonstruerede Jyske lov digitalt, før jeg kunne begynde at male det.

Har ikke haft adgang til det originale manuskript så mit udgangspunkt er fra en skanning fra en bog jeg har lånt på det kongelige bibliotek. Selve billedet er ikke i super høj opløsning, men nok til jeg kunne bruge det som inspirations kilde og udgangspunkt.

Før jeg gik i gang med at genskabe denne version af Jyske Lov på papir, gennemgik det en større process i Photoshop.

Jeg lokaliserer og zoomede helt ind for at fange de mindste detaljer. Forsøgte at fange mønstret i det store M. I guldbelægningen er der en eller anden form for blomster eller anden form for ens mønstre, men det er meget utydeligt, og formodentlig udvisket igennem tiden. Jeg forsøgte at genskabe en slags røntgen teknik for at finde skjulte detaljer.

Optegnede og markerede steder på siden der var skadet af insekthuller og slidtage. Til sidst rensede jeg det for skygger også som kom fra skriften fra bagsiden og det var klart til at blive optegnet og malet.

En spændene research process at have været igennem.

0