En kunst-pause

En kunst-pause
  • Reading time:2 mins read

03.11.2011
Hjemmesiden og projektet Textura holder en lille “kunst”pause.

Jeg lukker Textura.dk siden og projektet ned da teknologien og html koderne bag denne site er forældret. Min viden og erfaringer er blevet udviklet, så efter fem år skifter projektet ham. Der arbejdes på en helt ny site, denne gang både på dansk og engelsk. Textura skifter navn til Scriptorium i løbet af 2012 efter en lille kunstpause.

2011 sæsonen er også ved at være forbi og flere ting er sket siden jeg sidst skrev her i nyheder. Den gode Hr. Lars Ramhøj har været så rar at købe to af mine billeder og hjælpe lidt med korrektur læsning her på siden. (tidligere Textura.dk) Det takker jeg venligst for.

Udstillingen i Ringsted er lige kommet tilbage efter to måners fremvisning af i alt 20 af mine malerier. To malerier blev sol-beskadiget, men dog er det kun rammerne der tog skade. Hele serie fem er placeret i middelaldercentret’s museums butik, hvor de kan opleves og købes. Dog ikke lige de to Lars har købt.

PT. arbejder jeg på fuld tid på Jeanne d’Arc’s nye site. Der er mange gode og positive antydninger på at 2012 bliver et stort år for dette projekt.

Jeg takker venligst for de første fem år denne web side og Textura projektet har kørt. Det har været lærerigt. Ser frem til næste kapitel som fremover vil hedde og foregå på Scriptorium.dk

0