En Paspatu kniv

En Paspatu kniv
  • Reading time:2 mins read

02.08.2010
frameHar købt en møg dyr paspatu kniv og arbejder lige nu med at indramme mine billeder til den kommende ringsted udstilling. Det endte at være væsentlig billiger at gøre det selv, da jeg efter flere forsøg hos diverse ramme forretninger, som alle krævede uhyggelige høje prise bare for at få skåret et stykke pap. Helt forrykt og urimelig dyrt. Noget der kom bag på mig. Mellen 700 og 1500 kr for en ramme var priserne???

Det er sikkert ikke helt nemt. Indramning er forståeligt nok et håndværk, som kræver sikker hånd. Men fremover kan jeg udføre det selv. Paspatu kniven der skærer i 45 grader i pappet, var heller ikke helt billig. Selve alle rammerne endte med at blive Ikea…. (snøft)

Noget af en vigtig investering, og resultatet er da også pengene værd, da billeder nemlig kommer til sin fulde ret i flot ramme hvad jo en vigtig del af helheden. Så det er ok, men jagten efter antik rammer er gået ind. Blå avis og antik butikker vil fremover få min bevågenhed. Havde ellers fundet en fin gammel lille ramme butik i indre Købehavn nogle år tilbage. Men den er desværre lukket ned.

0