En sommer med Jeanne d’arc

En sommer med Jeanne d’arc
  • Reading time:2 mins read

Her den 1 august, med kun få dages ferie er Jeannne d’Arc siden endelig online i sin første wordpress version. Jeg gik i gang med projektet i marts. Knap 80% af det oprindelig materiale er overført på nuværende tidspunkt. Må indrømme det har været endnu en gang en lærerig fornøjelse at gennemgå og overføre tekst og billeder. Dog ikke altid omkring det tekniske der har drillet en del. Især overførelsen fra lokal computer til online server voldte kvaler. Men nu er den online igen og med en masse erfaring ringer lader jeg det projekt passe sig selv for en stund. Andre opgaver står og banker på, så jeg vender tilbage senere på året og arbejder videre.

Selve indholdet er det samme. Måske er der justeret lidt, og tilføjet en smule, men ellers det det den samme site, bare teknisk anderledes. Den gamle html site er nu skiftet til en dynamisk php cms wordpress site. Som det sidste jeg nåede at tilføje inden jeg skyndte mig at holde “ferie” i de to dage i Liseleje det blev til i år, var en avanceret search funktion. Nettop søge funktionen er noget jeg længe har ønske projektet kunne have. Ser frem til at se om det bliver brugt, samt om Google inviterer mig op foran igen, hvor den førhen har været. De skrev til mig for et lille års tid siden at mht. til gamle html site, der ikke var mobil venlig. At siden vil ryge ned bagi, så det var på tide jeg fik den lavet om til dynamisk cms design.

Har nu også en ordentlig venligt arbejdsplatform hvor jeg kan arbejde ud fra fremover. Har overblik og kan hurtig rette koder. Noget der var en del svære med kun html. Der er stadig en del at tilføje og mange mange timers arbejde endnu førhen jeg har det helt som jeg gerne vil have det. Det bliver et kreativt vinterhalvår.  www.jeanne-darc.info

0