Projektet Karneval.dk er lukket ned

Projektet Karneval.dk er lukket ned

Karneval.dk var oprindelig en ren kærlighedserklæring til Det Københavnske Karneval. Projektet var skabt på eget initiativ. Det var non profit og betalt af egen lomme. Det blev skabt og opbygget over mange år. Jeg nåede at møde en masse fantastiske gamle karneval lister (sambistas) som bidrog til projektet med materiale. Al research og opbygning af hjemmesiden med de mange emner skete over flere år, hvoraf der blev brugt en trilliard timer.

Det var de danske sambistas egen uafhængige hjemmeside. Det var en ære og en kæmpe farverig fornøjelse at give mit bidrag til en unik dansk kultur historie så længe det nåede at vare.

Projektet nåede at være online fra 1999 til 2019


“Karnevals lederen” Louise Kubert’s e-mail der var den direkte årsag til Karneval.dk projektet så sig truet og derefter nødsaget til at lukke ned og gå offline.

Efter at have forsøgt at deltage, hjælpe samt bidrage, havde Louise set sig særdeles ondt på ikke bare projektet Karneval.dk, men også min person. Jeg oplevede en fæl smædekampagne fra Louise, som hun havde god vind med. Modtog e-mails og opringninger fra flere af hendes nyerhvervede “disciple” der gik på: at jeg bare skulle overleverer alt materiale, og luk ned. Truslen om “sagen” overdrages til advokat, som kan læses på sidste linje, blev dråben. Louise havde sat min person “bad standing” og gav ikke længere nogle mening at foresætte med projektet Karneval.dk. Efter den oplevelse valgte jeg at til at droppe helt ud, af de danske samba miljø efter at have være mere eller mindre aktiv siden det første karneval i 1982.

Louise Kubert

Screen shots af den sidste version af Karneval.dk.  Projektet lukkede efter mange gode år i foråret 2019en_USEnglish
da_DKDanish en_USEnglish