Et foto af min gamle tegnestue

Et foto af min gamle tegnestue
  • Reading time:2 mins read

Fandt et foto af den gamle tegnestue fra hvor jeg boede i Classensgade 52 st.mf. Blev helt slugt af billedet da det viste en masse detaljer af de mange forskellige tinge jeg holder af at arbejde med. Det eneste man ikke kan se er min synthesizer, men på bord staffeliet ses en tegning, en Karnevals plakat. På bordet til venstre ses en bog med Jeanne d’Arc.

Ved siden af ligger manuskript serien nnr 5 som jeg malede til Scriptorium. Den bunke papir tog næsten to år at få færdigt. En fastnet telefon (med ledning ind i væggen) – min gamle B&O, pensler og blyanter, og ikke mindst min elskede gamle Apple Mac’s som fulgte mig i mange år, men som larmede og slugte strøm helt vildt. Havde to skærme på en mac -luksus. Det må jeg sgu se at få fikset igen. Savner det.

Foran skimtes min gamle Wacom digitale tegneplade, de gamle computer højtalere og harddisk. Alt sammen som er blevet opdateret og skiftet ud. Det hele står på et specielt designet bord, der blev designet og lavet af min vidunderlige gode ven Brian Fly Stuhr. Det bord har jeg stadig og har altid været ekstrem glad for det. Mange kreative ting er opstået her – og når jeg ser dette billede bliver jeg glad og har tonsvis af gode minder i mit sind. Gode tider. Jeg mener fotoet er taget 2008

0