Et mindre gennembrud

Et mindre gennembrud
  • Reading time:2 mins read

15.04.2009
Et Mindre gennembrud denne weekend. Det lykkes endeligt at få de 8 pensler hjem jeg bestilte i januar, og få gjort manuskript 5 klar. Penslerne er micro i størrelsen, og kunne kun købes i England. Størrelse 000, og 0000 – en normal pensel er ca. 2+ så der er ikke mange hår på. De kostede en mindre formue, men materialernes kvalitet sparer jeg ikke på.

Og – manuskript 5 er endelig klar til at blive malet og farvet. Dette manuskript har været en laaaaang rejse op af bakke, så det var en stor dag for mig at endelig se gode resultater. Det der var gået galt for mig er næsten alle de fejl man kan begå. For at give et indtryk i hvor meget arbejde der allerede ligger bag dette manuskript, er omkring 900 stykker papir er blevet kasseret.

Nu ligger der meget malerarbejder fremover. Det er stor serie, den største jeg har arbejdet med. Motiverne er heldigvis ikke så svære, men utrolig flotte. Selve manuskriptet er meget kendt, og er næsten altid vist i bøger der omhandler middelalderen. To år har det været undervejs, så for mig var det helt fantastisk, at det endelig lykkes.

8 af mine malerier kan snart ses udstillet i min vens butik han overtog fra 1 april. Butikken ligger på Østerbro København. Jeg er i øvrigt ved at lave hans hjemmeside, som kan opleves på wiinstedt.dk

Middelaldercentret som åbner 1 maj, har også to af mine malerier. Begge Jyske Lov.

To nye er snart klar fra manuskript 7, som jeg har arbejde på siden vinter.

0