Et stort øjeblik

Et stort øjeblik
  • Reading time:2 mins read

Tekst genskrevet af fra en notesbog/dagbog 31/03-1994

En kæmpe oplevelse

Dagen efter vi havde koncert. Henrik, jeg og Franz og fem Guatemalanske dansere. Det var her i Guatemala. Miguel Bose, den store stjerne var hovednavnet og vi skulle varme op for ham. Dog skete der det at spaniolerne cuttede vores show midt i det hele og vi spillede kun ca. 20 minutter. Hvorfor vides ikke, men de virkede en smule jaloux og bange for at vi satte for meget i gang i den.

Aldrig har jeg oplevet sådanne noget pis. Det må man simpelthen bare ikke. De svin. Tænk hvis man gjorde det imod dem? Fuck det. For vi havde det overfedt og flippede helt ud. Vi tog billeder oppe fra scenen af de 5000 publikummer der var.

Nu er det dagen efter og alt er roligt og normalt. Der har været gode reaktioner på det. Jeg har programmeret og indspillet de fleste af musikken sammen med Henrik. Vores første store samarbejde. Surprise er navnet. Det var en dejlig og ubeskrivelig fornemmelse at være stjerne i 20 minutter. Herligt. Havde god kontakt med publikum.

Måske er det en af største mine oplevelser i mit liv. Wauu hvor var det fedt. 3 uger har det taget at lave musikken, techno/dance 🙂 “This day I will never forget” Miguel var en skid, højrøvet som bare fanen. De gav os ingen respekt eller vildt lys som vi bad om. Well, nu er det overstået og mærkeligt er det. Håber alt godt for alle :):):):):)

Note:
Teksten ovenover er gengivet som skrevet i dagbogen.

0