Første færdige side fra manuskript 4.

Første færdige side fra manuskript 4.
  • Reading time:1 mins read

04.01.2009
Sådan! – et nyt år, og penslerne er spidse og farverne flyder, og jeg starter året stort med at præsenterer den første færdige side fra manuskript 4. Dette skønne manuskript har desværre måtte vente et helt år og jeg har endelig fået det presset ind i min tætpakkede kalender.

Siden november, december og især mellem jul og nytår kom denne første side til verden, som forestiller. Apostlen Sankt Johannes. Nu er listen så med de ti første manuskripter repræsenteret samlet og samlet. Nogle komplette, andre med en enkelte sider. Manuskript 4 er planlagt til at få mange flere søster sider i fremtiden. Dette manuskript er utroligt flot, og jeg nyder meget at arbejde med det.

Her i Januar arbejder med at færdige gøre to side mere af Christine de Pizan motivet. De er halvt færdigt. Derefter skal jeg teste nogle håndlavet papirer jeg har fået tilsendt af en papir kunstner. Det er i studier øjemed samt til forberedelse til sommerens ophold på Middelaldercentret.

0