Glemt akvarel fundet på loftet

Glemt akvarel fundet på loftet
  • Reading time:1 mins read

Et gammel billede fra 1989 er dukket op. Den lille akvarel lå i en papkasse med en masse andre rammer, fotos og billeder. Det lader til at være fra den tidlige periode hvor jeg begyndte at eksperimenterer med akvarel maling. Tror det er et af de motiver hvor jeg var gået ud i den skønne svenske efterårs skov og tegnede og malede imens jeg sad på en lille stol man kunne slå ud.

Teknikken i billede lader til at være udført med løst hånd. Det lader til at jeg har forsøgt at fange det jeg så. Det gjorde en del glæde, da dette dukkede op, for de små grå blev aktiveret og minderne kom frem. Gode minder, fra en uskyldig tid hvor drømmen om at blive og kunne leve som kunstner stadig var intakt.

Billedet er i dag blevet ophængt og har nu fundet sin plads, sammen med en masse andre små andre billeder bl.a. et gammel japansk træsnit samt nogle af mine faders og min farfars grafiske tryk og tegninger.

Søren Bie Akvarel 1989
0