Grafisk Design & layout

Opgaver indenfor grafisk og desktop design løser jeg også.

Det kan være mindre brochurer/hæfter til hele bøger som eksempelvis Steen Kofoed’s Manual For Sjælen. I denne bogopgave havde jeg fokus på at designe en transparent røgsløret baggrundsteksturering, samt en specifik blød typografi som passede ind.

Arbejder også med logo design, både typografi og figurer, eksempelvis Babysam. Her skabte jeg den lille figur “Sam”, som har været firmaets maskot logo i små 20 år. Alt lige fra små klistermærker, “børn i bilen” til bamser og store logoer på facader og lastbiler. En sjov opgave, jeg har haft meget glæde af at genkende i bybilledet.

Jeg har løst alverdens opgaver som reklame annoncer, CD covers, bog covers og flyers m.v.

Er eventuelt spørgsmål angående opgaver, jeg muligvis kan hjælpe med, er man velkommen til at kontakte mig.

Eksempler på cover designs til min egen musik som jeg har lavet igennem tiden.