Håndsyet middelalder sko, stearinlys, te og hygge

Håndsyet middelalder sko, stearinlys, te og hygge
  • Reading time:1 mins read

28.11.2009
Har modtaget et par vidunderlige middelalder sko, håndsyet af Hannah Rasmussen. Mine egne, syet efter mål. Hannah er fast tilknyttet på Middelaldercentret og hun har syet de fornemmeste par historiske korrekte sko. Holder meget af dem, og kan både mærke og se, at det er lavet med stor håndværks kunne.

De sidder perfekt om mine fødder og føles rigtig. Superb håndværk Hannah har udført. Er meget imponeret. Holder at have dem på når jeg arbejder enten med Jeannedarc.dk eller når jeg maler manuskripter. De skal nemlig formes til og gås til inden jeg kan bruge dem udendørs. En del af helheden når stearinlys, te og hygge især i disse kommende mørke stunder.

0