House summer Track

House summer Track
Cover Søren Bie
  • Reading time:1 mins read

Så er der nyt på musikfronten. Har lige udgivet et helt nyt track. Et som egner sig adelses godt til denne svedige sommer. Vokalen er fra en Podcast jeg har fået fra et radio program omkring teknologi og fremtiden. Hørte det en dag imens jeg tog opvasken. Der blev sagt en sætning (den jeg bruger) hvor jeg med det samme skrev ned hvilket program det var. Radio stationen (Radio 24/7) som er en af mine ynglings i øvrigt, ligger ders programmer op senere efter de er blevet sendt som Podcast. Så nogle dage efter fangede jeg sætningen da jeg genhørte programmet. Den gode detalje her, er klart hans Tyske accent. Det giver det en slags “Kraftverk” flavour over det 🙂

Med tiden tror jeg dette track må igennem et længere remix.

Lyt eller bliv snydt  😉

0