Home / Hvad

Hvad

Kreativitet & faglighed

Mit hjemme Atelier en grafisk analog og digital tegnestue, et elektronisk mini lydstudie og et middelalder manuskript malerværksted.

Det er her, jeg producerer alt lige fra hjemmesider, elektroniske lyduniverser og genskaber håndmalede middelalder manuskripter. Det gør jeg sammen med en masse værktøj, lige fra computere til specielle fine små pensler.

Rundt om mig er der hund og kat samt en dejlig stor familie bosiddende tæt på. Ud over mit arbejde bruger jeg alt min fritid til studier og hobby og skønne venner. En “klassisk” hverdag kan være fuld af mange bolde i luften, som spænder alt lige fra Sci Fi til middelalder historie, web kodning.

Privat holder jeg af at være sammen med venner og bekendte. Spille brasiliansk percussion i min samba skole Bafo do Mundo. Min foretrukne underholdning er bueskydning og nyde gamle film. Holder meget af at læse biografier og historie. Lave og indtage krydret mad, god kaffe og bløde vine. Men for det meste arbejder jeg alt det, jeg kan, for jeg elsker det helt op i skyerne.