Illustration

Det daglige illustrative verdensbillede.

Jeg arbejder med mange forskellige materialer eksempelvis blyant, kul, pensel, tusch, spray og digital tegneplade. Mit foretrukne tegne/male materiale er nok akvarel. Alle Scriptorium’s værker er eksempelvis for det meste fremstillet i akvarel. Min store inspiration er Svenske Carl Lasson og en af mine læremestre i farvelægning er tegneserie skaberen Peter Madsen, som bl.a. kendes for at være skaberen af tegneserie Valhalla.

Op igennem 90’erne arbejde jeg en del med fantasi figurer og landskaber, hvor jeg har hentet inspiration til mange motiver fra de vidunderlig svenske efterårsskove. Har op igennem min ungdom, og så ofte det kan lade sig gøre, besøgt det skønne Småland sammen med min gode barndomsven Boris. Det blev nærmest en tradition at efterårsferien forgik i det Svenske hvor Boris har arvet en lille hytte dybt inde i den smukke skov. Hver gang jeg besøgt stedet har jeg produceret og syslet til jeg segnede, kun afbrudt af lange gåture.

En af mine andre yndlings emner er figur design.
Her har jeg skabt alle mulige underlige væsner og tegneserie karakterer. Som ung i 80’erne forsøgte jeg at skabe en karriere som tegneserie tegner. Jeg nåede at producerer tre små færdige historie og var i kontakt med Disney en kort overgang her i Danmark. De havde ikke lige have brug for flere tegnere, men mere historie fortællere så det løb ud i sandet.

Lavede også en gennemarbejde tegneserie / børnebog som Forlaget Carlsen A/S viste interesse for. De valgte desværre ikke at gøre det, da salget i tegneserie var kraftig dalende efter mange år succes. Efter det forsøg valgte jeg andre veje, men kunstarten har altid fået mit hjerte til at banke lidt hurtigere. Det blev til en masse små job i stedet for. Strips til forenings blade, figur logos, til alt muligt illustrativt.

Akvareller