Illustration

Det illustrative univers er en stor faktor i mit daglige verdensbillede.
Jeg arbejder med mange forskellige matrialer – lige fra analog blyant, stift, pensel, spray og tusch til digital tegneplade. Mit foretrukne materiale er akvarel. Alle Scriptorium’s værker er eksempelvis for det meste fremstillet i akvarel. Min store inspiration er Svenske Carl Lasson og en af mine læremestre i farvelægning er selveste Peter Madsen, som bl.a. kendes for at være skaberen af tegneserie Valhalla.

Jeg arbejder også en del med fantasi landskaber, hvor jeg har hentet inspiration til mange motiver fra de svenske troldeskove. Har op igennem min ungdom, og så ofte det kan lade sig gøre, besøgt skønne Småland sammen med min gode barndomsven Boris. Det har næsten været en tradition af efterårsferien forgik i det Svenske. Hver gang har jeg produceret og syslet til jeg segnede.

Et andet af mine yndlings emner er figur design.
Her har jeg skabt alverdens underlige væsner og tegneserie personer. Da jeg var helt ung forsøgte jeg at skabe en karriere som tegneserie tegner. Lavens en masse små job, strips, logos, til alt muligt. Forenings blade osv. Det blev også par hele tegneserier, hvor en af dem er gennemarbejdet, dog aldrig udgivet.

Håndmalet motiver vandfarver