Illustration

Illustrationer som forklarer, fortolker eller dekorerer en tekst eller et budskab

Jeg arbejder med flere forskellige materialer når jeg tegner og maler i hånden. Eksempelvis blyant, kul, kridt, pensel, tusch, spray og digital tegneplade. Mit foretrukne tegne/male materiale er formodentlig blyant og akvarel. Alle Scriptorium’s værker er eksempelvis malet i ren akvarel.

Design, form & farvelægning

Har skabt alle mulige klassiske tegneserie karakterer og selvskabte underlige fantasi væsner. Som ung i midt 80’erne brugte jeg over en del år på at skabe tegneserier. Jeg nåede at producerer en aldrig udgivet stor børnebog samt flere mindre historie og var jeg så heldig at have Peter Madsen som mentor der lærte mig meget om tegneserie mediet og akvarel farvelægning da han ansatte mig som farvelægger assistent på et af hans fantastiske Valhalla albums.

Jeg har lavet en bunke illustrationer, strips, figur logos, og alt muligt illustrativt til diverse forenings og medlemsblade, indtil den digitale verden for alvor tog fat og den nye computers indtog bragede igennem.

Blyanten blev efterhånden skiftet ud med en mus pga. der var så stort en behov for game og hjemmeside design. Inden da nåede jeg at arbejdet med mindre illustrations opgaver for Disney/Egmont og forlaget Carlsen her i Danmark.