Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag

Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag
  • Reading time:1 mins read

28.01.2011
Nyt år – nye manuskripter. Og en del nyheder. Efter Ringsted udstillingen i Bedstedhave og op til nu, har jeg for det meste arbejdet med andre grafiske design opgaver. Men her i det nye år, er jeg i færd med en ny ren illustrations serie, med Jeanne d’arc, hvor jeg maler dagligt.

Jeg er nemlig gået i gang med at forberede Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag som fejres i 2012. Jeg har arbejdet siden efteråret på en ny og flottere hjemmeside. Der var desværre mange problemer med at få flyttet hjemmesiden fra www.jeanne-darc.dk til www.jeanne-darc.info Det tog ca. 8 uger at få reddet mit domænenavn, der var lige ved at forsvinde hos en ret uprofessionel udbyder, jeg desværre i sin tid havde købt navnet via. Men nu virker det, så fremover er Jeanne d’Arc- projektet officielt på domainenavnet www.jeanne-darc.info

0