Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag

Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag

28.01.2011
pen_kniv2Nyt år – nye manuskripter. Og en del nyheder. Efter Ringsted udstillingen i Bedstedhave og op til nu, har jeg for det meste arbejdet med andre grafiske design opgaver. Men her i det nye år, er jeg i færd med en ny ren illustrations serie, med Jeanne d’arc, hvor jeg maler dagligt.

Jeg er nemlig gået i gang med at forberede Jeanne d’arc’s 600 års fødselsdag som fejres i 2012. Jeg har arbejdet siden efteråret på en ny og flottere hjemmeside. Der var desværre mange problemer med at få flyttet hjemmesiden fra www.jeanne-darc.dk til www.jeanne-darc.info Det tog ca. 8 uger at få reddet mit domainenavn, der var lige ved at forsvinde hos en ret uprofessionel udbyder, jeg desværre i sin tid havde købt navnet via. Men nu virker det, så fremover er Jeanne d’Arc- projektet officielt på domainenavnet www.jeanne-darc.info

Jeg har lige modtaget min nye skriverkniv, som jeg er utrolig glad for. Den er håndlavet og en “ægte” kopi af en middelalderskrivers kniv, og det er skønt at have sådan et værktøj.

Sidst men ikke mindst kommer Textura nu til at få et søstersite, forhåbentlig i løbet af 2011. Jeg har været så utrolig heldig at få lov til at overtage det flotte domain navn scriptorium.dk Så nu ligger der et kæmpe design/researcharbejde foran mig. Projektet er ganske nyt, så der er ikke så meget jeg kan skrive om lige nu, andet end, at den bliver på Engelsk, og der bliver selvfølgelig fokus på middelaldermanuskripter.