Kæmpe opdatering

Kæmpe opdatering
  • Reading time:2 mins read

Min egen hjemmeside stod stille og kunne ikke opdateres med diverse indslag. Grunden? Det wordpress tema var ikke blevet opdateret i et halv år af udviklerne og stod fastlås teknisk set, så man ikke kunne noget så simplet save (gemme) Det gjorde det totalt umuligt at arbejde med.

Fulgte med på udviklernes væg der hvor jeg har købt det, og de lovede at inden for få dage skulle der nok komme en opdatering. Det skrev de igen og igen og brugerne, inklusiv mig selv gav op efter 6 måneder. Jeg købte et nyt og genoprettede det hele igen under helt nyt visuelt udtryk. Endelig virker mig egen hjemmeside igen. Lidt underligt ting at opleve egentlig. At være webdesigner og så ikke kunne opdaterer sin egen private side.

Et par dage efter jeg have købt et nyt og var gået i gang med den nye version fik jeg en mail fra udviklerne fra det forrige tema. NU var den opdateret. Men for sent. Troværdigheden var røget og jeg er rykket videre, til noget andet mere funktionelt.

Under alle omstændigheder, så er det på en måde lærerigt og i sidste ende gavnligt, da denne nye version af min hjemmeside og temaet bag, er væsentlig bedre at arbejde. Jeg kan tweeke og justerer på mange planner og det skal nok blive fornøjeligt at arbejde med.

0