Karneval.dk – stor opdatering

Karneval.dk – stor opdatering
  • Reading time:3 mins read

Karneval.dk – stor opdatering
Endelig efter et lille års tid fik jeg opdateret de manglede sider på Karneval.dk Alle historie og fastelavn siderne har været offline grundet andre bolde i luften som jeg kalder det. Her i starten af det nye år er jeg ellers (som altid) godt booket. Men fik en stund til at få færdiggjort de sider. Noget som har naget en del og det er ubeskriveligt rart at vide det nu er online igen. Mest fordi jeg ved der er mange der er glade og gør brug af nettop historie siderne samt der ligger tonsvis af timers arbejde bag.

Grundet til det var taget offline, var af tekniske årsager. Jeg havde skiftet til et stabilt wordpress theme. Det første jeg brugte var desværre håbløst outdatet og da jeg startede på at lære og bruge wordpress var Karneval.dk ern af de første af mange hjemmesider der skulle transformeres. Og i alt min uvidenhed på det tidspunkt kom jeg til at vælge en theme der var ikke opdateret i flere år og derfor fik jeg mange problemer derefter med helt enkelt ting, både layout og diverse plugins. Bar det at have fået overført og tunet alt materiale fra HTMl til wordpress tog ekstrem lang tid. Og da det endte med to skridt frem og et tilbage, og tid har der aldrig været for meget af, valgte jeg at lade historie og Fastelavn ligge til der var ordentlig tid til det. Først og fremmeste skulle der være fokus på Sambaskolerne og få en stabil nyheds (blog) op og køre.

Opdateringen blev ikke kun med at tilføre de gamle emne tilbage. Flere nye tiltag der ikke har været der førhen kom til. De to fotobøger der blev udgivet i 82, 83 og Karnevals støtte LP pladen (med lyd) kom med i denne opdatering. Det hele tog ca. en uge at få på plads. Alt imens jeg også arbejde på andre projekter. Det jo det der med mig og at have flere bolde i luften. Selve layoutet fik også en overhaling samt sidst men ikke mindst, så fik jeg bygget en teknisk mulighed for at brugere kan oploade filer til projektet. En ny kontakt side hvor muligheden for at ikke kun sende en besked, men også tilhørende filer til, kom med. Så nu kan man sende fotos, dokumenter, mv. i så fald man ligger inde med materiale man gerne vil have på Karneval.dk Et tiltag jeg håber vil gøre det nemmere og spare tid fremover. Igen, det er altid en kæmpe fornøjelse at arbejde med projektet. Der er så vidunderligt farverigt og livsbekræftende.

0