Lalleglad

Lalleglad
  • Reading time:2 mins read

Var på Møn og besøge min gode fader. Det var en dejlig healende tur, væk fra byen, stress og tunge tanker. Havde haft en dum uge, så det var godt at kumme ud på landet, og gå med hunden i blæsevejr over markerne. Tog nogle billeder af nogle gamle tegninger jeg har taget en del år tilbage.

Den gamle gubben er fra 93, tegnet sammen med med fader. Husker svagt noget med, det vist var i Odder, efter en hyggelig middag sammen med hans tidligere arkæolog kolleger, der ikke havde set hinanden siden deres ungdom. Der var vin, stearinlys tændt, og tung tobak hængende. Elsker rammen og billedet som i dag står tæt ved en kamin, deraf løbesoden.

Den anden, nissepigen, ved jeg ikke rigtig hvornår er fra. Helt gammelt kan den ikke være. Men havde helt glemt den og da han viste mig den fra hans gemmer, blev jeg så overordentlig lykkelig. Var det mig der havde tegnet den? – er det min streg? Tror glæden skyldes at efter jeg har påbegyndt og genoptaget tegning igen efter års pause, har det været svært at finde et “flow” eller banke rusten af sig. Syntes nissepigen viste mig flere ting som gav mig nyt gåpåmod og gensynsglæde til den frie fantasi. Mest af alt, glæden ved at tegne.

0