Laugs møde

Laugs møde
  • Reading time:1 mins read

Endnu et godt Skrive male laugs møde hos kunstmaleren Anne Gyrite Schütt.

Vi var i gang med flere ting denne gang. Vi sleb gammelt maling af og gjorde skilte klar med bund lim. Skilte hænger på Middelaldercentret hos diverse laugs huse så som skrædderen, smeden osv. Vi gennemgik emnet “farven grøn” der igen kom omkring geologi og kemi. Jeg fik tegnet både figur og typografi. Vi er påbegyndt at skulle male indersiden af vores flotte laugs kiste, der indeholder laugets ting og sager. Vi kom frem til at vælge fire motiver fra Løgumkloster.

Typografien fra de valgte motiver/figurer er så ca. hundrede år tidligere end den tid vi arbejder ud fra som er omkring 1400. Jeg lavede nogle test og forsøg med en anden typografi der er mere tidssvarende. Igen super hyggeligt, og det skønneste selskab man kan få. Annes atelier er som altid vidunderligt stemningsfuldt.

Skrive male laugs møde hos kunstmaleren Anne Gyrite Schütt 11. marts 2017. Lauget forbereder optagelse af en formidlings film, inden kamara og film manden kommer. Jeg sidder og tegner lidt imens jeg filmer/fanger stemningen.

0