Laugs møde

Laugs møde
  • Reading time:2 mins read

Fint middelalder skrive/male Laugs møde d 26 feb. Fin tur til Lolland hvor vi havde en skøn dag med emnet farven blå. Der blev gået helt i detaljer og geologi og kemi var en stor del af det. Diverse sten hvor pigment udvindes frem var der og der blev læst højt, set film og råhygget. God højt stemning og glæde, hvad vel er helt forståeligt når mange mødes og fælles interesse.

Var dog ret uheldig med hjemturen, da jeg ankom til Rødby færgehavn i kulde og blæst. Det var sent og i højtalerne kom beskeden “toget til København er aflyst” ikke andet. Ringede hjem til kæresten som gik ind på DSB’s hjemmeside. Hun kunne se der var to timer til næste afgang. Kryb i lå i ventesal og troede jeg kunne gå i hi med min gode bog om Charlie Chaplin’s biografi. Men ventesalens automatiske tænd/sluk mekaniske fik lyset til at slukke efter et minut hvis der ikke var bevægelse i rummet.  Da jeg var den eneste til stede måtte jeg i to timer skutte mig men min varme jakke og vifte højt med armene hvert minut. De længste to timer i mands minde for mig…

Heldigvis var der en slik automat som jeg kunne tømme for lakrids. Da jeg endelig kom ombord toget som nu havde skiftet til et andet spor så jeg måtte løbe efter der. Stod der to sure paskontrol personer som jeg fnyste af, så de lod mig være. Derefter lød der en besked i højtalerne at toger ville ikke køre igennem Ringsted aligevel med uden om Køge, så det ville tage små tre timer.

I alt fem timer om at komme hjem til KBH. Vi skulle have gæster tidligt næste fastelavns søndag. Naboen havde kæmpe fest lige op af mit soveværelse, hvor de KUN spillede gamle boybands. Hele mandagen havde jeg ondt i maven, ikke over fastelavnsbollerne, men pga. alt den syre fra lakridserne. Burde jo nok have tage et kørekort i sin tid. Nå men jeg fik da læst en masse. Og hvilke skøn beretning om Charlies liv.

0