Man er blevet FAR

Man er blevet FAR
Lauritz Bie
  • Reading time:2 mins read

Kommer nok ikke forbi bloggen her så meget mere fremover. Den bliver nok ikke længere regelmæssigt fyldt på med lommefilosofi og flyvske minder. Den er dømt til at blive overset og tilsidesat og grunden er en helt vidunderligt ting. Ud poppede nemlig en lille drenge unge og verden var ikke længere den samme. Man gik hen og blev FAR…

Jeg er nu fader til den skønnest lille knægt som vi har døbt Lauritz. Han er nu med på slæb overalt og er mit et og alt. Ærligt talt – det var jo det som var meningen med livet. Uden tvivl – det var denne oplevelse der satte det hele i perspektiv. Jeg var nu FAR og det føltes komplet.

Alt er gået som det skal. Han er smuk, sund og rask, helt igennem fabelagtigt og der er dælme knald på livsappetitten, og han giver den gamle mand her kamp til stregen. Hold da op hvor er det ubeskriveligt fantastisk. Han er nu allerede et halvt år gammelt og det har været den ultimativeste fedest rutschebane tur jeg nogle sinde har oplevet. Er ekstrem taknemlig over min nye faderrolle så intenst. Kærlighed hele vejen igennem.

Man kan da umuligt forlange mere her i livet.

0