Massiv makeover

Massiv makeover
  • Reading time:2 mins read

En lidt kølig juli hvor alle var på sommerferie og her var meget stille i København, så jeg mit snit til at opdaterer min egen hjemmeside. Den forrige version var teknisk gammelt og jeg benyttede med dette lille hygge sommer projekt at lære nogle nyt wordpress. Jeg har valgt at skifte layout plugin WPbakery som jeg har brugt i mange år, over til Elementor. WPbakery er ved at fase ud og bliver sjældent opdateret. Elementor er det nye sort og næste alle opgaver bliver efterhånden udført med dette plugin. Det er også drøn lækkert at arbejde med og er i konstant udvikling.

Samtidigt ville jeg teste et meget hyped wordpress tema som jeg valgte at køre på siden her OceanWP. Jeg har haft en opgave hvor dette blev brugt og det var faktisk ret okay. På opgaven hvor der er en shop tilknyttet, kom jeg frem til, at temaet virker fint, nemt at tweake og justerer, men som shop tema, er det ikke optimalt, så der blev skiftet til en professionelt tema. Jeg valgte at bruge det samme tema her på min egen hjemmeside, for det er et fedt tema, altså bortset fra shop delen.

Jeg fik også nået at opdaterer lidt billeder til portfolio og omskrive tekster. Lur mig om jeg ikke vil skifte og ændre hjemmesiden her inde længe. Bruger det jo også til at eksperimenterer og teste tema / plugins.

Ren sommer hygge web.

0