Mit hjertensbarn ca. 80% klar

Mit hjertensbarn ca. 80% klar
  • Reading time:1 mins read

02.01.2012
Ca 80% klar

Jeg brugte hele november og december på at få den nye Jeanne d’arc site i luften nytårsdag. Måtte indse der var få mange løse ender, og brødet var slået op for stort så jeg kastede håndklædet i ringen. Nåede at blive ca 80% klar med denne 600 års jubilæums gave, som jeg har forberedt på i flere år nu. Projektet kommer så online senere i løbet af 2012, men så ikke 01/01-2012 som jeg så gerne ville have haft.

Jeanne d’arc nye website er lavet sådanne som jeg oprindelig havde forestillet mig den skulle ligne grafisk set. I de mellemliggende år siden den første version, har min viden omkring emnet taget væsentligt til, og teknisk set har meget rykket sig. Jeg har lært nye kodnings muligheder og lavet en bunke research. Websiten har et enormt besøgende dagligt og er mit allerstørste hjertebarns ud over Textura projektet her som nu fremover kommer til at hedde Scriptorium.

0