Murkunst.dk

Murkunst.dk
Ny webopgave løst
  • Reading time:2 mins read

Er lige blevet færdig med opgaven Murkunst.dk som endelig kom online d. 1 Juni 2020 efter intenst mange timers arbejde. Murkunst er Danmarks største og mest professionelle murkunstnere jeg til dato har stødt på. Michael som styre firmaet og som er kunstneren bag er efter min mening, en af Danmarks dygtigste grafitti kunstnere, uden tvivl. Og nettop derfor har det været en kæmpe fornøjelse at hjælpe ham med en komplet makeover af hans hjemmeside.

Jeg har opbygget siden helt fra bunden, og har brugt ufattelig mange timer på at sorterer den utrolige mange flotte værker de har kreeret igennem mange år. Men selve hjemmesiden da jeg overtog den, var ramt af hackere så jeg måtte rydde helt op fra bunden. Alt skulle renses og opbygges fra bunden. Og jeg valgte efter at have lagt arm med hackerne og smidt dem på porten (kode kode kode) at skrotte den gamle hjemmeside helt. Den var lavet i DIVI temaet som er okay, men der var brug for en frisk start og de fleste af billede filerne var uploadet på størrelser omkring 10 par fil. De havde navne som jasdffapogg.jpg og 093nn.jpg? så der gik uger med at finde hoved og hale i hvor og hvilke filer tilhørte hvorhenne…

Jeg valgte at bruge Elementor som layoutbygger og det gamle design som var mørkt, tungt grøn blev skiftet ud med hvid, lyst og kun enkelte farve elementer. På den måde fik jeg billederne fremhævet og lod web design i baggrunden. Det vigtigste budskab her var at appellerer til nye kunder og viste flot frem de mange utrolige flotte værker Murkunst har lavet. Men også at kunne have et sten hvor det bliver nemt at uploade nye billeder til deres flotte portfolio.

Som gammel “skriver” aktiv pioner i 80’erne har jeg rystet min portion af spray dåser. Så denne opgave var en fryd at arbejde med. Jeg har formodentlig over flere omgange sorteret, af-hacket, gendesignet, optimeret, over 2 måneders tid. Har nydt hvert et sekund. Så da den endelig kom online her i dag, åbnede jeg en god flaske vin og glædede mig over resultatet til sidst gik op i en højre enhed.

Super fed opgave som har været en fornøjelse at arbejde med.

0