Musik Produktion

I 1987 detog jeg i Danmarks første graffiti udstilling i galleriet Overgaden neden vandet. Næste alle mine mange værke som jeg deltog med blev solgt på ferniseringsdagen. Jeg købte den helt nye Roland D50 synthesizer for mine mange penge, og kort tid efter en Apple Macintosh Centris 610 og så var jeg i gang med at producere musik. Og jeg har været i gang lige siden.

Jeg producerer en del forskellige stilarter lige fra House, Dance, Pop og Techno til de bløde stilarter Chill, Ambient og meditativ musik. Den røde tråd er rytme og melodierne er ofte enkelt og gentagende. Med tiden har jeg fået skabt min “egen lyd” som består af mange lag i lydbilledet som give kompleks helhed og mange detaljer i lyden. Tema og fordybelse har mit fokus. Næsten alle mine musik produktioner har en enkelt lille historie, som udtrykker sig via en vokal samples fra eksempel gammel sort/hvide film eller interviews.

Kun sjældent arbejder jeg i kommercielt øjemed med mine produktioner. Profit har aldrig været min drivkraft her

Alt min musik produktion bliver lavet og går under navnet Søren Bie – spacetours og kan opleves på egen hjemmeside www.spacetours.dk og på min Soundcloud side

Electronic – downtempo

Electronic – uptempo

Cover designs