Musik udgivelser 2018

Musik udgivelser 2018
  • Reading time:2 mins read

Året 2018 er ved at rende ud. Og jeg vil forsøge med lidt eftertanker omkring min musik produktion i dette særlige kreative år. Nu er det ikke fordi jeg har været ekstra flittig eller har forsøgt intenst på at udgive så mange nye tracks (musik numre) i 2018. Men når jeg kigger tilbage på året der gik, er det underligt nok en af de mest produktive år jeg har haft i mange mange år. Mindes egentlig ikke andre år, hvor jeg har udgive og fået færdiggjort så mange tracks.

Det jo selvfølgelig rart, men det er en heldig tilfældighed. Jeg arbejde jo kun med musik i når jeg har ro omkring mig og fritiden. Der er jo ingen profif mål med min musik produktion, eller hungeren for at blive anerkendt. Det har aldrig interesseret mig. Jeg gør det bare og har gjort det siden midt 80’erne. Elektronisk musik er min ynglings hobby, uden tvivl.

De sidste par tracks jeg nåede at producerer var oppe i tempo, med min favorit stortromme liggende som den faste bund. Den evige faste stortromme jeg har et meget intenst forhold til. Hvis man kunne tælle hvor mange slag mine øre har hørt denne 4/4-takt, vil det sikkert ligge omkring det samme som der er stjerne i universet. Det er en lidenskab som opstod i den tidligste ungdom i 70’erne hvor disko musik tryllifiserede mig til en pop zombie.

Husker mig brog var til spade. Har var rockens man og skrigende langhårede trommesoloer – vi delte bestemt ikke hinandens musiksmag men respekterede og lyttede til hinanden valg af musik mv. Et havde vi tilfælles. Vi elskede trommer og spillede begge to, både trommesæt, og samba percussion.

Så stortrommen og disco/house inspiration er de sidste tracks som kommer fra mit lille hjemmestudio i år. Det sidste track hedder Realization og kan både høres på min Soundcloud side og min egen musik side www.spacetours.dk

0