Når Jeanne d’Arc projektet tillader det

Når Jeanne d’Arc projektet tillader det
  • Reading time:1 mins read

En enkelt tur til Middelaldercentret er det blevet til denne gang. Havde fokus på bueskydning med min nye bue som blev gennemprøvet og jeg er overlykkelig. Den er helt igennem genialt fed at skyde med. Jeg skød efter æbler og kålhoveder.

Har desværre samtlige manuskripter med hjem. Efter tre år i butikken uden et eneste salg, kan de lige så godt hænge herhjemme i min lille tegnestue. Det skyldes udelukkende at de kom i butikken da denne åndssvage økonomiske verdenskrise lige var begyndt. De er nok for dyre og specielle og ud over min bundpris tog butikken et temmelig høj procent oveni. Så de blev dyre. Kun to blev solgt, men det var via min hjemmeside Textura.dk. Butikken sin andel alligevel, og fair nok, da de skulle sende dem til kunden. Så slutlønnen endte med at være komisk lille, så derfor har valgt at tage dem hjem igen.

Om der kommer nogle manuskripter tilbage igen, eller andre produkter kan kun fremtiden vise. Pt. er der ingen planer, andet en fokus på den nye hjemmeside, samt at male igen når Jeanne d’Arc projektet tillader det.

0