Ny hjemmeside til Wiinstedt.dk

Ny hjemmeside til Wiinstedt.dk
  • Reading time:2 mins read

De sidste mange måneder web arbejde er blev brugt til at genskabe Wiinstedt.dk En lang og tung rejse, da dette er version 7-8 stykker jeg har lavet igennem tiden. Har nemlig taget mig af denne hjemmeside lige siden de første hjemmesider kom online der hvor nettet begyndte. Dette er en af dem. Når man dykker ned i de gamle backups og ser de gamle sider, oplever man jo næsten noget der tilhører tekniske museum, eller design museet, hvis der findes sådanne et?

Denne gang er Wiinstedt.dk opdateret til wordpress og med shop funktion. Noget nyt for mig, som igen er selvlært helt fra bunden. Når man skal “opfinde den dybe tallerken” og skal lære SEO samtidigt og dansen med Google (alt skal sættets op som de ønsker), kan man næsten ikke undgå at løbe ind i tekniske problemer. Så efter mange mange timers arbejde, lykkes det endelig og den er nu online.

I processen var der fotograf og tekst forfatter ind over som bidrog med materiale. Alle billeder og koder er komprimeret i håb om at gøre siden hurtigere plus der er brugt meget tid på SEO.

Nu står siden som en brugbar side for forretningen og virker forhåbentlig imødekommen for kunder fremover. Boris som ejer forretningen kan nu påbegynde at have et kommende overblik af nogle af sine mange fine tæpper og vare. De er nu katalogiseret og har varenummer. Med tiden vil det forhåbentlig vokse sig til et flot galleri og brugbart digital portfolio for forretningen.

Kig ind og tjek siden på www.wiinstedt.dk

0