Nye historiske alfabeter

Nye historiske alfabeter
  • Reading time:2 mins read

En enkelt uge i et lånt sommerhus i Liseleje, er hvad jeg har fået af “ferie” denne varme sommer. Meget ferie var det nu egentlig ikke, få jeg brugte hver en stund på at male på min store samling af historiske alfabeter. Fik en en 7-8 stykke klar som nu er lagt op på Scriptorium.dk. Det var noget af en smeltende oplevelse at få dem malet.

Vi måtte helt på til 34 grader varmt, og jeg flytter rundt omkring i have ved sommerhuset for at følge skygge og bare lidt kølig vind. Sjov nok så tørrede min sorte maling blanding ikke ind. Pigmenterne i mine farve er åbenbart så en intens kvalitet af vandet ikke gav fra sig, også selv om vi nærmede os de 40 grader. Men mine underarme som lå på border og støttede min hænder der holdte papir og pensel, klistrede godt nok fast pga. varmen.

Jeg havde ellers håbet på at få færdiggjort Jeanne d’Arc serien som har været hele 10 år undervejs. Det var min plan. Men der var gæster og hunde omkring mig hele tiden, og de sidste detaljer her i denne serie kræver helt ro. Så det må vente.

De nye skrifter kan selvfølgelig opleves på www.Scriptorium.dk

0