Nye historiske typografier

Nye historiske typografier
  • Reading time:2 mins read

Så er der lagt 10 nye færdigmalet historiske typografier op på scriptorium.dk

De er malet i Berlin som jeg besøgte i september 2018 en uges tid. Boede i et urban ungt kvarter. Masser af øko/spelt caféer, kunst og kultur steder. Der var grafitti og plakater over alt. Tog et hav foto af alt muligt typografi. Men når vi ikke var ude og opleve og trave igennem den herlig by, sad jeg hjemme og malede. Det blev til 10, hvor det en del af dem allerede var halv malet.

Besøgte også en fin maler forretning på Kastanienallee. Her købte jeg de bedste pensler jeg har til dato prøvet. Et helt nyt mærkat hvor hårende er hårde hvad jeg bedst kan lide. De var dyre, men jeg fik kunstner rabat. Tror i øvrigt, det er første gang jeg har prøvet at blive kaldt kunstner og få rabat.

Den søde ekspedient spurgte meget interesseret ind hvad det skulle bruges til og ville gerne have web adressen til Scriptorium.dk Hun var ret forbavset over at høre jeg bruger vandfarver til bogstavs maling hvad jeg morede mig meget over. Fik også endelig tanke nye farver op. En ikke helt sort, men 80-90% grå, næsten sort.

0