Old school logo design

Old school logo design
  • Reading time:2 mins read

Rodet rundt i gamle backup filer. Stødte på en enkelt lille JPG fil som fik minderne aktiveret. Tænkte jeg heller må fange følelsen og smide den på minde bloggen (her) Det er en lille fil, som jeg har forsøgt at forstørre op en smule. Har ikke andre en en den så der er hvad der er vise frem. Det er et logo som jeg lavede for en herlig frue, Ulla de Frey. Vi skal helt tilbage til midt/slut halvfemserne. Et logo vistnok lavet til hendes hjemmeside jeg også lavede for hende. Tror ikke jeg har nogle billeder af det desværre.

Ulla de Frey var grafisk designer og var i gang med en større omstrukturering af hendes liv på det tidspunkt. Hun var uddannet grafiker af den gamle analoge skole og var ved at lukke for mange års kreativitet indenfor grafisk design. Hendes hjemmeside var vist med indehold for viden, ene ting vi er kendt for her i Danmark, at have en stor viden og have det som et erhverv. Helt specifikt var det var dengang kan jeg ikke huske. Husker hende som en drøn dygtig grafikker og som en fantastisk person.

Når jeg ser på mit logo design, ser jeg en helt vild sovset effekt. Det er ekstremt og syret. Tror det ligner meget af den tids nye muligheder indenfor digital grafik. Den fik ikke for lidt og ordsproget “alt med måde” virkede åbenbart ikke her. Men jeg husker Ulla var vist ret glad for det og det blev vist brugt en del år.

Den tid hvor alt gik fra analog til digital var en forandrings tid som ikke altid var helt lige til. Syntes dette logo viser maget godt at alle disse nye muligheder og knapper fik ikke for lidt 🙂

0