Saint Genèvieve og en helt masse

Saint Genèvieve og en helt masse
  • Reading time:2 mins read

31.03.2008
Manuskript 8 har fået tilføjet en ny side, med et motiv hvor Saint Genèvieve holder sit lys, og på hver sin side kæmper en engel og djævelen om flammen. Lille dekoreret initial. To sider mere er meget tæt på at blive færdig, fra dette manuskript, samt en enkelt side til manuskript 6. Når de er malet færdigt, går jeg i kast med at færdig male manuskript 2 som har været meget længe under vejs. Ca. Et år har det taget, så det ser jeg frem til at endelig få få færdigt.

Har haft en lille bitte påskeferie, hvor jeg var hos min fader på møn, ikke for at hjælpe ham med at male, men med at filme. Han er nu færdig med panel 2, og det er til forskel fra mine miniature malerier, kæmpe stort. 3 mand skal der til for at løfte et lærredet på plads. Han har planlagt at jeg skal ned og male et af mine valgte manuskripter, nemlig jyske lov, og der hang et print af mit første “original kopi” Et lille bitte, ekstrem detaljeret billedet på et helt nyt gigantisk hvidt lærred. Ser frem til at ligge arm med den opgave.

0