Scriptorium.dk snart klar til at komme online

Scriptorium.dk snart klar til at komme online
  • Reading time:3 mins read

Timeglasset er ved at rende ud. Endelig er Scriptorium klar – næsten, men utroligt tæt på at blive lanceret, og det har taget år. Lige fra projektet begyndte omkring 2006 og til nu. Først nu er det som jeg havde forestillet mig det en dag skulle blive. Rejsen har været lærerig og den dybe tallerkenen skulle åbenbart opfindes flere gange.

Mest tidskrævende har manuskripterne klart været, men den første website Textura.dk (som det hed før Scriptorium) og især den nye Scriptorium.dk har også trukket tænder ud. Men nu er den endelig snart klar. Det ville nok ikke have taget så lang tid hvis der ikke lige var en bunke andre projekter og opgaver der skulle løses først. Den gamle website var lavet i html og var komplet outdated. Kunne ikke opleves på smartphones og tables. Den var kun på dansk og havde ingen shop funktion. Men den levede fint nogle år og skabte lidt salg og gode kontakter til nye kollegaer.

Den nye er lavet i wordpress og har både webshop og er kun på engelsk. Det er første gang jeg bruger hjælp udefra med oversættelse. Men min 10’ende klasse engelsk som det eneste knowhow og google translate gav jeg til sidst op, og det var skønt at give det videre til en kyndig, hvad også gjorde jeg kunne fokuserer på opsætning og programmering. Det bliver min første webshop og også her har jeg måtte lære alt helt fra bunden.

Lige nu mangler jeg lidt tekster og teste en del. Mangler også SEO og derefter at det endelig tid til at producerer produkter atter igen. Noget jeg svært meget glæder mig til. Har en Jeanne d’Arc manuskript serie næsten klar hvad gør jeg kan flette det to sider sammen, Jeanne-darc.info og Scriptorium.dk Noget der også har været planlagt. Om jeg kommer til at få gang i forretningen må guderne vide. For mig er det stadig vigtigst selve processen og udviklingen af produkterne. (skal man sige) – nej, efter så mange års forberedelse håber jeg da at tjene lidt. Det kunne da være herligt at arbejde med noget man elsker og så kunne leve af det ha ha…

Glæder mig meget til at endelig have en platform på engelsk jeg kan bare fodre med alle mine produkt ideer. Må det blive en skøn tid jeg går i møde 🙂

0