Scriptorium går i dvale

Scriptorium går i dvale
  • Reading time:2 mins read

Scriptorium er gået i dvale, det er der ingen tvivl om. Både alle studier og konkret aktivitet. Ser det selv som en “kunstpause” som er trådt i kraft da jeg helliger mig mine andre projekter 100% Jeanne d’Arc projektet tog fusen på mig og lige som jeg troede at jeg var tæt på, viste det sig jeg var langt, langt fra. Var simpelthen ikke gået ordentlig i dybden akademisk set og alt HTML kodning viste sig at være forældet.

Ind var kommet et længe ventet HTML 5 og CSS 3. Det var et næsten et nyt kodesprog jeg måtte indlære og skifte ud. Jeanne d’Arc projektet har vist sig at være en gigant kæmpe under konstant vokseværk. Er holdt op med deadlines, og lader det tage den tid det tager. Ved at respekterer indholdet og gennemarbejde alt ned til minimalistiske detaljer, tager jeg det også ind som jeg oprindelig gerne ville. Da det hele er opbygget i en blanding af selvskabt historie studier uden en eneste akademisk oplæring bliver vejen til tider ret lang lang.

Da alt foregår på engelsk og jeg forlod folkeskolen med en 10 klassens grund kursus uddannelse som det eneste holdepunkt, er vejen som sagt lang. Ikke for at jeg mener at Scriptorium projektet lider under det, tværtimod. Det er vel nok også mangel på den akademiske metode og så være alene om det. Mange af disse prosesser vil kunne spejles og bruges positiv på Scriptorium når jeg endelig langt om længe vender tilbage. Noget som jeg længes ubeskriveligt til.

Men for lige nu, ligger jeg projektet lidt på hylden, indtil jeg bliver sulten på emnet igen.

0