Scriptorium v2

Scriptorium v2
  • Reading time:2 mins read

Har i juleferien arbejdet intenst med Scriptorium v2 – dvs. at få den nye hjemmeside klar til forhåbentlig komme online her vinter/tidligt forår. Den gamle hjemmeside Textura.dk som projektet hed før Scriptorium, var lavet i HTML og teknisk outdated. Det har været noget af en mudfuld af genopbygge den fra bunden. Små 100 manuskripter har fået sin egen side, siden da er alt tekst oversat fra dansk til engelsk.

Scriptorium.dk er den sidste af alle de gamle sider som genopstår i wordpress. Jorn-bie.dk, Jeanne-darc.info, Karneval.dk, Marie-kroer.dk, Soren-bie.dk og en hel masse andre har stået for tur først, samt alle andre projekter jeg har arbejdet for andre.

Endelig for jeg en site hvor jeg teknisk kan styre det som jeg gerne vil, og ikke underlagt HTML kode begrænsninger. Som noget helt nyt og meget spændene er alle produkterne nu lagt i Woocomence (købsmodul) og det er mit aller første shop webprojekt. Ser meget frem til at få det på plads, så det kan stå på egne ben eller køre af sig selv så jeg igen kan have mere tid og fokus på at male og skabe nye produkter. De fem år Textura.dk var online var en lærerig tid. At få skabt og opbygget et nyt projekt der ikke havde nogle sammenligninger. De første produkter forsøg har jeg helleri ikke med. Har gemt de første hjemmesider at Textura.dk.

Sjovt at se hvordan det udvikler sig i tekst og billeder hen ad vejen. Utroligt rart at arbejde med manuskripterne igen.

0