Serien med Jeanne d’Arc er færdig malet

Serien med Jeanne d’Arc er færdig malet
  • Reading time:1 mins read

09.10.2008
Så er serien med Jeanne d’Arc færdig malet og lagt online. Det blev til hele ti malerier, som tog ca. tre måneder at få frembragt. Lige denne serie har været mig en personlig og intens fornøjelse at male fordi jeg har studeret hende i så mage år.

Nogle af penselstrøgene blev malet på middelaldercentret i sensommers så det er en vigtig serie for mig. Det var egentlig min gode fader der gav inspiration til at starten den, og jeg er nu i færd med en anden serie som også er en middelalder kvinde i motivet, nemlig Christine de Pisan. Fransk forfatter og poet. (1363 -c.1434)

Christine var i øvrigt den første som skrev om Jeanne d’Arc i hendes levetid. Mere information om det projekt kommer senere.

0