Space-exploration-part-13

Space-exploration-part-13
  • Reading time:1 mins read

I anledning af en vidunderlig dag i mit liv, nemlig at jeg og Mette har været sammen i 8 år, brugte jeg dagen med at færdigøre endnu en rumtur. Gå en dejlig lang efterårstur med Solveig og være på restaurant senere hen. Jeg brugte en del tid på at masterer dette track som har været undervejs et stykke tid. Lyden blev mere kompakt og “ren” simpelthen fordi jeg denne gang bruger et andet program, nemlig mit ynglings program mit ynglings program Propellerhead Reason.

De forrige 12 space-explorations skal jeg også have genmikset og gå igennem en efter en. Det må være en vinter ting. Når jeg kreeret disse soundscapes, er det som et blank lærred. Jeg ved ikke hvor det ender eller har nogle specifikt mål med helheden af lydbilledet.
Jeg skaber lag på lag af høje og dybe frekvenser og lader tilfældighederne rumme selve kreationen.

Syntes det var ekstra rart at dette track kunne komme online på denne specielle dag for mig, d 10 okt. Otte vidunderlige år er der gået allerede. En rumrejse til en kæreste rejse. Perfekt dag 🙂

 

0