Stop motion film fra 70’erne

Stop motion film fra 70’erne
  • Reading time:2 mins read

Pludselig dukker der ting op fra ens ungdom man bare slet ikke kan huske noget som helst om. I dette tilfælde er det to film jeg åbenbart har lavet. Det er mit navn, mine tegninger, og kan da genkende stil, form og ide, men er total fuldstændig blank mht. hvornår. Kan intet huske om jeg lavede det. Den del af hjernen må så vel være godt forkalket?

Det er faktisk ret skræmmende at man kan miste hukommelsen sådanne. Det er første gang jeg oplever det og forhåbentlig bliver det ikke en dårlig vane.

Min gode broder havde fundet en kasse med gamle smalfilm, hvor de to ukendte “perler” dukkede op. Da jeg så dem ved en fremvisning projekteret op på en hvid væg, sad jeg bare og måbede. Helt blank. Nå men jeg filmede dem og har lige lagt dem online min Youtube kanal. Syntes nu aligevel det er lidt rart jeg har lavet stop motion film, også selvom jeg intet husker af det. Det er ikke nogle store film mesterværker det ender i historie bøgerne, men jeg kan se der er lagt tid og detalje i det. Tror det må have taget laaaangt tid at lave det. Klippe og kun taget et billede af gangen og så bevæget figurerne en anelse af gangen.

0