To af mine billede kan nu opleves i middelaldercentrets butik

To af mine billede kan nu opleves i middelaldercentrets butik
  • Reading time:1 mins read

31.08.2008
Lige vendt tilbage fra en dejlig tur til Horsens middelalderfestival. Vejret var perfekt og som altid, masser af mennesker. Dette var vist den sidste marked/festivals tur for i år. Oplevede festlige reenactment deltagere og fik talt med nogle købmand omkring middelalder kopitelt.

Forrige uge boede og agerede jeg en uge på middelaldercentret. Fantastisk tur hvor jeg også mødte en masse spænde og rare mennesker, fra Sverige, Tyskland, og England. Nå centret lukkede kl.16 sad jeg og malede på en Jeanne d’Arc serie, indtil lyset var for svagt.

To af mine billede kan nu opleves i centres butik. Det er to versioner af Jyske lov. Indtil videre har det været en helt fantastisk sommer for Textura – der er meget positiv og god respons på mit projekt.

0