Tre måneders arbejde med Jyske Lov, er endelig færdig

Tre måneders arbejde med Jyske Lov, er endelig færdig
  • Reading time:1 mins read

06.08.2008
Tre måneders arbejde med Jyske Lov, er endelig færdig bragt, samt præsenteret her online. Jeg har nu malet og genskabt hele 7 versioner af dette fantastiske dokument, og de er blevet malet her i København, Bornholm, og på Møn.

Skriften alene tog en hele maj måned ud hvor jeg begyndte på projektet. Nu starter jeg på en helt nyt projekt, som jeg har forberedt længe, og ser meget frem til. Det er Manuskript 4 og et fantastisk billede af Jeanne d’Arc fra slutningen af 1400 tallet som jeg vil rekonstruerer. Har lavede en test på min faders vægmaleri af Jeanne d’Arc og resultatet lovede rigtig godt. Er så småt ved at kunne male dobbelt sår hurtigt som for et år siden.

0