Web design – Woodhouse

Web design – Woodhouse
  • Reading time:1 mins read

Har lige løst en opgave for møbelarkitekt Mogens Schøpzinsky der udfører specialdesignet håndproduceret møbelkunst. Interessant opgave og især at møde og lære Mogens at kende. Jeg mener jeg har ramt nogenlunde rigtig mht. til design og fuldført opgaven så godt som muligt. I dag er alt jo elektronisk og der sendes info igennem wifi/nettet som aldrig før. Men her fik jeg mit arbejdsmateriale via papir fotos og håndskrevet  tekst.

Mogens er af den gode gamle skole. Har mobil og ingen computer. Kom på cykel og var bare en drøn hyggelig gut at lære at kende. Er meget imponeret over hans gennemarbejdet møbelkunst. Han ville gerne have en hjemmeside som et alternativ til annoncering i diverse aviser, der jo koster en formue, og i anledningen af hans firma skifter navn fra Cæcilia Design til Woodhouse Design. Jeg håber mange får glæde af hans nye hjemmeside og Mogens for en masse gode opgaver. Fin lille opgave, som jeg nød meget at udføre. Oplev siden her

0