Web Design

Konstant udvikling

Som nyuddannet grafisk designer hoppede jeg med på vognen, helt fra starten i midt halvfemserne og det har ikke stået stille siden. Web mediet giver én udfordringer hele tiden, da mulighederne konstant bliver udviklet teknisk set. Et medie, som grafisk designer efterhånden har arbejdet mest med, pga. de mange opgaver.

Er selvfølgelig fascineret af det visuelle udtryk udadtil, som brugerne får, men også hvad der gemmer sig bag et website. PHP, HTML og CSS kodning er nogle interessante kodesprog. En flot kodet side kan næsten opfattes som et fascinerende billedsprog.

Først i 2015 gik jeg fra ren HTML programmeret hjemmeside design over til PHP CMS løsninger. Da jeg arbejde med HTML skulle jeg ofte opfinde den dybe tallerken og det var en langsommelig process. I dag arbejder jeg udelukkende i WordPress.

Arbejder ofte med flere bolde i luften, og er konstant på skolebænken mht. teknisk udvikling, SEO (søgemaskine optimering), og sikkerhed.

Det er blevet til en del opgaver gennem tiden, lige fra diverse kommercielle hjemmesider til offentlige højskoler. Det er dog de personlige og kulturelle sider, som jeg holder mest af at arbejde med, såsom kunstnere, forfattere, m.v.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis der er brug for hjælp eller bare lidt vejledning til dit nuværende eller kommende webprojekt.

Billede eksempler på nogle af de hjemmesider jeg har oparbejdet og designet igennem tiden.