Som nyuddannet grafisk designer hoppede jeg med på vognen helt fra starten i midt halvfemserne og det har ikke stået stille siden. Web mediet giver én udfordringer hele tiden, da mulighederne konstant bliver udviklet teknisk set. Et medie, som jeg med tiden har arbejdet meget med.

Er selvfølgelig fascineret af det visuelle udtryk udadtil, som brugerne får, men også hvad der gemmer sig bag et website. PHP, HTML og CSS kodning er nogle interessante kodesprog. En flot kodet side kan næsten opfattes som et fascinerende billedsprog.

Først i 2015 gik jeg fra ren HTML programmeret design over til PHP CMS løsninger. Da jeg arbejde med HTML skulle jeg ofte opfinde den dybe tallerken og det var til tider en langsommelig process. Jeg arbejder ofte med flere bolde i luften, og er konstant på skolebænken mht. udvikling, SEO, og sikkerhed.

Det er blevet til en del opgaver gennem tiden, fra diverse kommercielle hjemmesider til offentlige højskoler. Det er dog de personlige og kulturelle sider, som jeg holder meget af at arbejde med, såsom kunstnere, forfattere, billedkunstnere m.v.

Links på nogle hjemmesider jeg har oparbejdet.

Man er velkommen til at kontakte mig, hvis der er brug for hjælp eller bare lidt vejledning til dit kommende webprojekt.