Design & udvikling af websites

Konstant udvikling

Som nyuddannet grafisk designer hoppede jeg med på web design vognen, helt fra starten i midt halvfemserne og det har ikke stået stille siden.

Web mediet giver én udfordringer hele tiden, da visuelle og dynamiske mulighederne konstant bliver udviklet. Jeg har mest fokus på resultatet som brugerne får. Det visuelle udtryk udadtil.

En flot visuel hjemmeside udadtil er altid det højeste mål. Jeg har også strengt fokus på  alt det der er bagved en website. En ordentlig kodet PHP, HTML og CSS er også en vigtig del af det at være grafisk web designer.

Fra HTML til WordPress

Først i 2015 stoppede jeg med HTML programmeret hjemmeside design, og gik over til CMS/PHP løsninger. Når jeg arbejde kun med HTML skulle jeg ofte programmerer alt helt fra bunden, hvad kunne være en tidskrævende og langsommelig process. I dag arbejder jeg udelukkende i WordPress som er database baseret og giver dynamiske løsninger.

Arbejder ofte med flere bolde i luften, og er konstant på skolebænken mht. teknisk udvikling, SEO (søgemaskine optimering), sikkerhed og design trends.

Det er blevet til en mange fine små opgaver gennem tiden, lige fra diverse kommercielle hjemmesider til offentlige højskoler. Efter mange år med web design har der vist sig et sjovt mønster hvor det er de personlige og kulturelle sider, såsom kunstnere, forfattere, historiker m.v. jeg er er endt op med at have lave meget af.

Er det muligt at hyre mig til en web design opgave?

Ja det er. Kontakt mig for at høre nærmere.

Eksempler på nogle af de tidligere HTML hjemmesider jeg har oparbejdet og designet.