Wiinstedt & Zeichner Logo huse

Wiinstedt & Zeichner Logo huse
  • Reading time:2 mins read

Har lige gennemført en lille rentegnings opgave i sort/hvid

Det var et ældre håndtegnet logo der muligvis skal bruges til en forretnings skilt til en ægte tæppe forretning.

Havde kun et halv dårligt billede, som røg over i Photoshop og så var det ellers bare med at genskabe det fra bunden.

Jeg fandt min gamle digitale fede og store Wacom tegneplade frem. Jeg havde ikke brugt den i et godt stykke tid. Kun for at konstaterer at den ikke længere have driver software support – den var simpelthen for outdated. Min computer var for ny? Og ondt gjorde det, da jeg gik den lange tur til skaldepanden (elektronik genbrug selvfølgelig) efter utallige forsøg på at finde tricks og genveje. Men måtte opgive og sande det var slut imellem os, *snøft*. Men nu var jeg uden min elskede tegneplade, og gik med det samme i gang med at undersøge alternativer. Alt i prisklassen hvor jeg endte med en genskabning ud fra 1000000000 musekliks i stedet.

Men alt i alt, en fed lille opgave i sort/hvidt – noget man ikke så tit støder på. Nød det og samtidigt fik jeg også tjekke den nyeste version af Photoshop og testet den på den nye computer (som åbenbart er for ny og hurtigt)

Er stadig i tvivl om hvad jeg skal gå efter i fremtiden. Et eller andet digitalt tegneredskab skal jeg ha. Om det er en ny wacom, eller måske en iPad pro med pen, må ligge hen i det uvisse for nu.

0